ПРОГРАМ РАДИОНИЦА У ИСТОРИЈСКОМ МУЗЕЈУ СРБИЈЕ

Историјски музеј Србије / Конак кнеза Милоша

Тим младих кустоса Историјског музеја Србије припремио је широку понуду нових креативних радионица за наше најмлађе посетиоце! Радионице се одржавају у склопу актуелних музејских поставки у Галерији Историјског музеја Србије и Конаку кнеза Милоша.

Уколико желите да закажете радионицу за групу малишана или бисте волели да добијате информације о одржавању радионица у Историјском музеју Србије, можете нам писати на мејл radionice.ims@gmail.com .

Радионице се организују за децу узраста од 6 до 12 година и трају између 60 и 120 минута.

Максималан број деце на радионици је 20.

Цена улазнице износи 400 РСД.

*Овде можете преузети каталог са програмом радионица Историјског музеја Србије*

Осим креативних радионица, за најмлађе посетиоце смо припремили и стручна вођења кроз актуелне изложбе Историјског музеја Србије, прилагођена различитим узрастима! На сталној поставци у Конаку кнеза Милоша вас очекује прича о Првом и Другом српском устанку, као и дугој борби српског народа за стицање слободе и независности, која је обележила читав 19. век. У Галерији Историјског музеја, на адреси Трг Николе Пашића 11, бићете у прилици да се упознате са причом о три владарске династије - Немањић, Карађорђевић и Обреновић, које су представљене на изложби "Чекајући сталну поставку".

Вођења се организују за групе од 10 до 25 особа, у трајању од 30 до 60 минута, а цена улазнице износи 150 РСД.

Групну посету можете заказати позивом на број 060 3398-017 за Галерију Историјског музеја Србије, односно 064 858-1295 за Конак кнеза Милоша.

Добро дошли!