КОНЦЕРТ ВИОЛИНИСТЕ ФЛОРИЈАНА БАЛАЖА И ПИЈАНИСТКИЊЕ ВАЊЕ ПРИЦЕ – ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” вас позивају да у петак, 2. децембра, са почетком од 19 часова, присуствујете концерту виолинисте Флоријана Балажа и пијанисткиње Вање Прице, петом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

Заинтересовани грађани који желе да уживо присуствују концерту, места морају резервисати позивом на број 064/858-1296. Цена карте износи 250 РСД . Резервације се примају сваког дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 19 часова.

На програму су композиције Карола Шимановског, Сезара Франка, Жила Маснеа и Џона Вилијамса. Поред наведених композиција, као својеврсна особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и нумера изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Сви они који нису у могућности да присуствују концерту или нису успели благовремено да резервишу места, концерт ће моћи да погледају на званичном YouTube каналу Историјског музеја Србије већ од суботе, 3. децембра. На истом месту можете пронаћи и снимке свих до сада реализованих концерата из циклуса „Музиком кроз музеј”.