КОНЦЕРТ ТЕНОРА НЕМАЊЕ ЦРНАТОВИЋА УЗ КЛАВИРСКУ САРАДЊУ БИЉАНЕ ТОДОРОВИЋ – ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ ТРЕЋЕ СЕЗОНЕ ЦИКЛУСА МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да вас позову да у уторак, 20. јуна, са почетком од 20 часова присуствујете концерту тенора Немање Црнатовића уз клавирску сарадњу Биљане Тодоровић, завршном концерту треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

Своје место на концерту можете резервисати позивом на број 064/858-1296. Резервације се примају сваког дана осим понедељка у периоду од 12 до 20 часова, а цена карте износи 250 РСД.

На програму су композиције Сезара Франка, Руђероа Леонкавалоа, Гаетана Доницетија, Антониа Вивалдија, Жила Маснеа, Винћенца Белинија и других, а као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Сви они који нису у могућности да присуствују концерту или нису успели благовремено да резервишу места, концерт ће моћи да погледају на званичном YouTube каналу Историјског музеја Србије већ у среду, 21. јуна. На истом месту можете пронаћи и снимке свих до сада реализованих концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.