КОНЦЕРТ ТЕНОРА ДЕЈАНА МАКСИМОВИЋА УЗ КЛАВИРСКУ ПРАТЊУ ТАМАРЕ ХАЏИ-ЂОРЂЕВИЋ – ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА “МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Историјски музеј Србије и удружење „Unica art” вас позивају да у уторак, 30. маја, са почетком од 20 часова присуствујете концерту тенора Дејана Максимовића уз клавирску пратњу Тамаре Хаџи-Ђорђевић, седамнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

Своје место на концерту можете резервисати позивом на број 064/858-1296. Резервације се примају сваког дана осим понедељка у периоду од 12 до 20 часова, а цена карте износи 250 РСД.

На програму су композиције Вићенца Белинија, Ђузепеа Вердија, Ђакома Пучинија и Франческа Паола Тостија, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Сви они који нису у могућности да присуствују концерту или нису успели благовремено да резервишу места, концерт ће моћи да погледају на званичном YouTube каналу Историјског музеја Србије већ у среду, 31. маја. На истом месту можете пронаћи и снимке свих до сада реализованих концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.