КОНЦЕРТ „СУДБИНА УМЕТНИКА” – ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА “МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” вас позивају да у четвртак, 27. априла, са почетком од 20 часова присуствујете концерту „Судбина уметника”, петнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”, на коме ће наступити сопран Дубравка Несторов уз клавирску пратњу Борислава Несторова.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

Своје место на концерту можете резервисати позивом на број 064/858-1296. Резервације се примају у периоду од 12 до 20 часова, а цена карте износи 250 РСД.

На програму су композиције Станојла Рајичића, Милоја Милојевића, Милана Ђурђевића, Љубице Марић, Константина Бабића, Светислава Божића, Стевана Христића, Стевана Стојановића Мокрањца и Василија Мокрањца, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Сви они који нису у могућности да присуствују концерту или нису успели благовремено да резервишу места, концерт ће моћи да погледају на званичном YouTube каналу Историјског музеја Србије већ у петак, 28. априла. На истом месту можете пронаћи и снимке свих до сада реализованих концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.