КОНЦЕРТ КАМЕРНОГ АНСАМБЛА „LIBERCUATRO TANGO ENSEMBLE” – ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА “МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да вас позову да у среду, 7. јуна, са почетком од 20 часова присуствујете концерту камерног ансамбла „Libercuatro tango ensemble”, осамнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”. Камерни ансамбл „Libercuatro tango ensemble” чине пијанисткиња Ксенија Ристић, виолинисткиња Миљана Поповић Матерни, бандонеониста Бранко Џиновић и контрабасиста Бобан Стошић.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

Своје место на концерту можете резервисати позивом на број 064/858-1296. Резервације се примају сваког дана осим понедељка у периоду од 12 до 20 часова, а цена карте износи 250 РСД.

На програму су композиције Едуарда Ровира, Хуана Диаза Филиберта, Мариана Мореса, Астора Пјацоле и Хулиана Пералта, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Сви они који нису у могућности да присуствују концерту или нису успели благовремено да резервишу места, концерт ће моћи да погледају на званичном YouTube каналу Историјског музеја Србије већ у четвртак, 8. јуна. На истом месту можете пронаћи и снимке свих до сада реализованих концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.