ЧЕТВРТА СЕЗОНА ЦИКЛУСА КОНЦЕРАТА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”: КОНЦЕРТ ИТАЛИЈАНСКОГ ВИОЛИНИСТЕ АНДРЕЕ КАРДИНАЛЕА

Историјски музеј Србије

Трг Николе Пашића 11

Реализацију концерта је помогао Италијански институт за културу у Београду.
Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

На програму петнаестог концерта у оквиру четврте сезоне циклуса „Музиком кроз музеј” су композиције Никола Паганинија, а поред њих, као препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и нумера изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/858-1296.
Резервације се примају сваког дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 19 часова.
Цена карте износи 250 динара.


Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на Јутјуб каналу Историјског музеја Србије.
Такође, на Јутјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и сви снимци концерата претходних сезона циклуса „Музиком кроз музеј”.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру четврте сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Подсећамо Вас да је у Историјском музеју Србије презентована изложба „Чекајући сталну поставку”, коју заинтересовани грађани могу да посете свакога дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 20 часова (продаја улазница до 19 часова).